pátek 10. února 2012

Clinique Pore Minimizer Refining Serum

Dnes bych se s vámi ráda podělila o zkušenosti se sérem určeným k minimalizaci pórů od značky Clinique.
Co o něm říká výrobce:Minimalizuje výskyt pórů tím, že napravuje strukturu kolagenu okolo stěny póru. Vzhled rozšířených pórů je okamžitě eliminován. Exfoliací odstraňuje mrtvé buňky a tím zabraňuje následnému zanesení póru a chrání jeho zpevnění. Jak používat: aplikujte přes den nebo večer na postižená místa s rozšířenými póry. Lze nanést pod nebo přes make-up.

Já osobně používám toto sérum jako bázi pod make up a to konkrétně na místa,kde mám póry rozšířené a viditelné.Je opravdu potřeba jen malinké množství(hrášek) séra a krásně vám póry vyplní a pleť krásně vyhladí.Žádné zázračné vymizení  pórů se ale nekoná!Po asi dvou měsících používání mám póry stále stejně rozšířené.Musím,ale říct,že opravdu skvěle funguje jako báze a póry opravdu po nanesení téměř nejsou vidět.Ovšem jakmile smyjete,nebo večer odlíčíte,jsou tu zas :))

Znovu bych si sérum asi nekoupila,protože myslím,že podobné účinky má báze Dermacol Satin Make-Up Base,která mi ale nevyhovuje,protože mi pleť hodně mastí,což sérum od clinique nedělá-spíš zmatňuje.

7 komentářů:

  1. tak ja potom vyskusam radsej teda asi ten Dermacol :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. cenově je Dermacol dostupnější...nebo clinique dělá vzorečky a je možné vyzkoušet...

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná recenze:)
    http://janyany.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenze:-) A nezkoušela jsi od Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Refinisher? To by mělo taky zmenšovat póry. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. uvažuju,že to sérum od estee zkusím...

    OdpovědětVymazat
  6. aspon viem, ze ked chcem minimalizovat na toto kukat nemusim:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat