neděle 1. dubna 2012

Kaolinová pleťová maska FREEMAN

Minulý týden jsem si koupila pleťovou masku značky Freeman.Jelikož mám pleť smíšenou,problematickou a s rozšířenými póry,šáhla jsem po kaolinové masce máta a citron.Maska je super,ale opravdu podle mě jen na smíšenou nebo mastnou pleť,protože jakmile začne na pleti zasychat,hodně stahuje,což by pro suchou nebo citlivou pleť asi nebylo to pravé.Jsem s ní moc spokojená.Krásně čistí a stahuje póry,které jsou viditelně menší.
Doporučuju vyzkoušet.Cena za 150ml je 149kč.


4 komentáře:

  1. Podle popisu to je neco pro me...dobra recenze a diky za tip...M*

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    Kosmetika od Freeman je super! Pokud budeš mít možnost zkus peeling do noh z matou a švestkou. Je úplně výborný!! Masky a peelingy na obličej jsou také ok. Jenom šampony a kondicionéry mi nevyhovovaly. Zdravím!!

    OdpovědětVymazat
  3. Kaolinový peeling jsem si oblíbil i já jako chlap. :) O svou pleť se snažím pečovat, protože musím v práci jako obchodní zástupce vypadat repezentativně. Někdo možná říká, že si to moc beru, ale jelikož prodávám super interiéry a nabízím rekonstrukce, chci být u toho taky patřičně oblečený. Třeba pro mě nepřipadá v úvahu, že bych nešel do práce v saku a v košili. Rozhodně bych nemohl jít do práce třeba v žabkách a kraťasech, jako chodí kolega. Taky si ze sebe vzájemně děláme srandu. :)

    OdpovědětVymazat