pátek 27. ledna 2012

Clinique 3 steps -recenze

Dnes jsem se rozhodla udělat recenzi na řadu produktů v péči o pleť od značky Clinique.Konkrétně na řadu 3 steps - tři kroky v péči o pleť.

Výrobce říká: Kosmetika Clinique je testována na alergii a 100% neparfemována.
                     Krok 1: Čištění: Pleť nevysušující složení zanechá jakoukoliv pleť svěží, čistou
                     Krok 2: Exfoliace: Odstraní nečistoty, přebytečný maz, odumřelé buňky
                     Krok 3: Hydratace: Dodá pleti hydrataci



Říkám já :) : Obecně u této řady je nutné vybrat si správně podle typu pleti.Clinique má rozdělení na 4 skupiny:

                   1 -suchá(velmi suchá pleť)

                   2 -suchá až smíšená pleť
                   3 -smíšená až mastná pleť
                   4 -mastná pleť


Je moc důležité vybrat si správně,já jsem se napoprvé teda sekla:) Mám pleť smíšenou a automaticky jsem sáhla po č.3,což byla chyba,celá tady ta  řada byla na mě agresivní,začala jsem se celá loupat,no katastrofa.Koupila jsem si naštěstí od všech tří kroků jen vzorky(celkem asi za 300kč),tak to nebyla taková hrůza a dala jsem je na vyzkoušení kamarádce,která má pleť mastnou a jí ta řada seděla.Nevím,jestli se to dá říct obecně,ale zkoušla bych řadu o číslo nižší než je vaše pleť.Já jsem se tedy ani po zkušenosti s oloupaným obličejem nevzdala a sáhla jsem tedy o řadu níž-č.2.S odstupem času jsem moc ráda,že jsem to udělala,protože lepší přípravky jsem (zatím) neměla.Budu teď podrobněji popisovat řadu č.2-pro suchou až smíšenou pleť





KROK 1-ČIŠTĚNÍ

Liquid facial soap mild

Tekuté mýdlo na obličej pro smíšenou až mastnou pleť.
Důkladně odstraňuje nečistoty z tváře a krku. Zanechává pokožku svěží a čistou, nikdy ne napjatou či suchou- s popisem výrobce souhlasím.Mýdlo je naprosto úžasné.Pokud někomu nevyhovuje mýdlo tekuté,je možnost i klasické mýdlové tablety.Dávkování v pumpičce je super,vždy vypotřebuju kompletně celý přípravek.Stačí jednou odpumpnout a důkladně napěnit,pleť si krásně vyčistíte.


KROK 2-EXFOLIACE
Clarifying lotion 2
Exfoliační pleťová voda pro smíšenou pleť. Odstraňuje odumřelé buňky, pleť zjemní a připraví na hydrataci.Aplikujte vatovým tamponem na obličej a krk s vynecháním očních kontur. Použijte 2x denně-

pokud bych měla některý výrobek z této řady vynechat,tak bych se určitě klidně vzdala této tonizační vody.Nejen ,že je bez parfemace,ale má dost divný,takový chemický zápach.Já už jsem si teda zvykla,ale kdo má rád voňavé produkty,tak ten určitě nebude spokojen:)Tato voda ze všech tří kroků nejvíce vysušuje,proto přemýšlím,že pouze vodu nahradím jiným přípravkem.



KROK 3-HYDRATACE
Dramatically different moisturizing lotion
Hydratační péče, která dodá každé pleti ztracenou hydrataci. Doplňuje vláhu, pleť zjemňuje, zdokonaluje. Udržuje v pleti ochranné lipidy. Pleť navrací do optimálního vzhledu. Pro smíšenou a suchou pleť.Použijte na celý obličej a krk. Vhodné i kolem očí. Poté je vhodné použit vhodný krém pro Vaši pleť-opět naprosto souhlasím s výrobcem.Nejlepší krém(lotoin),která jsem kdy měla.Krásně hydratuje,pleť není mastná ani lesklá.Žádný jiný krém na něj zatím nepoužívám.














4 komentáře:

  1. Díky za článek, taky uvažuju, že napíšu něco o clinique :) měj se pa

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju,určitě doporučuju vyzkoušet make upy clinique..jako vyzážistka určitě využiješ...

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď koupila úplně náhodně řadu pro smíšenou/mastnou a musím říct, že jsi mě maličko vystrašila s tím loupáním se. Nemám pleť vyloženě mastnou, ale T-zónu jo, tak jsem zvědavá co to udělá. Nicméně v Clinique mi řekli, že pokud mi to nebude sedět, tak mi výrobky vymění, tak snad to tak bude :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No to je super,tak výměnu mi ještě nikde nenabídli :(

    OdpovědětVymazat