čtvrtek 26. ledna 2012

Dermacol PURE GOLD radiance make up

Make up používám od pondělí,kdy jsem si ho koupila a musím říct,že jsem nadšená.Make up má krémovější konzistenci,na pleti je lehounký,krásně pleť rozzáří a poměrně dobře drží.Trošku horší je to s krytím,ale dala jsem si větší vrstvu a vůbec to nevypadalo špatně,žádná maska...je opravdu velmi příjemný,lehký.Pleť krásně hydratuje a nevysušuje.Měla jsem ho na pleti od 9 hodin ráno až do 20 hodin večer a vůbec žádný lesk.Myslím,že kdyby měl větší krytí,dal by se srovnávat s Clinique even better foundation a cena Dermacolu je teda asi třetinová,což je super!!!Za mě můžu jen a jen doporučit!

3 komentáře:

  1. Tenhle make-up jsem si koupila včera. Slyšela jsem na něj spoustu pozitivních ohlasů a tvá recenze mě hodně potěšila. Musím říct, že jsi mě nalákala i na ten od Clinique... určitě se po něm podívám. :) Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda,ten Clinique určitě vyzkoušej,ten nemá chybu...až teda na cenu..ale já si Clinique kupuju na letišti a vyjde až o 200kč levněji než v obchodech :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si koupila tento make-up nedávno, odstín 1, ale nefunguje mi pumpička:( Tak jsem z toho byla zklamaná, že to budu muset pořád šroubovat atd., ale za ten světloučký odstín - budiž mu to odpuštěno :) a cena do 200,-?! Paráda :)

    OdpovědětVymazat