sobota 28. ledna 2012

Peeling Nr.1

Naprostou jedničkou mezi peelingy se pro mě před nedávnem stal INVIGORATING APRICOT SCRUB od značky ST.IVES.Tento peeling prostě nemá chybu.
Výrobce o něm říká-dermatologicky testováno,oil-free,100% přírodní výtažky,bez parabenů,netestováno na zvířatech
Hlavní složky jsou: meruňky,hrubě mlétá jádra vlašských oříšků a drcené skořápky vlašských oříšků

Složení s mikročásticemi proniká do hloubky pleti a odstarňuje nečistoty,odumřelé kožní buňky a přebitečný kožní maz.Zklidňuje pokožku.

Použití:pečlivě vmasírujte malé množství na navlhčený obličej,poté důkladně opláchněte.Používejte 1-2x týdně,já osobně používám 3x-4x týdně a výsledky jsou skvělé!
Pleť je heboučká,pročištěná,zářivá a nádherně voní po meruňkách.

Jedinou nevýhodou tohoto peelingu je to,že se u nás nedá koupit(já jsem v čr nesehnala),ale objednala jsem přes e-bay a byl tu z UK do 5 dní od zaplacení.Cena byla něco mezi 200-300kč za 150ml.

Je to jednoznačně nejlepší peeling ,který jsem kdy vyzkoušela,nevyrovná se ani peelingům od značek jako Clinique nebo Lancome.Jinak jsem vyzkoušela ještě peeling od Neutrogeny a Alverde,které nebyly vůbec špatné ale já mám ve své jedničce jasno!Doporučuji vyzkoušet!





2 komentáře:

  1. O tomhle peelingu už jsem hodně slyšela a vždycky jen samou chválu, taky bych ho někdy ráda vyzkoušela, škoda, že se nedá sehnat nikde u nás.:-( M.

    A pokud budeš mít čas a naládu, tak prosím mrkni na můj blog, follow nebo milý komentář vždy potěší:-)
    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. určitě ráda mrknu:)... a pokud bys měla možnost,si ho koupit přes ebay neváhej,je to super věcička!

    OdpovědětVymazat