čtvrtek 15. března 2012

BB Cream Skin79-Hot pink-recenze

Ano,už je to tak...ani já jsem neodolala mánii BB krémů a jeden jsem si pořídila.Po delším vybírání a hledání,co by asi mohlo být pro mou pleť nejlepší nakonec vyhrál BB Cream Skin79-HOT PINK.
BB cream je tzv."multifunkční" krém,který slibuje hydrataci,projasnění,vyhlazení vrásek,ochranu proti UV záření,vybělení a krytí.Je tedy vhodný jako podkladový krém i make up.
Když jsem si tento krém objednávala,byla jsem dosti skeptická,protože většinou si objednám nějaký make up a pak se stejně vždycky vrátím k mému  milovanému Clinique Even better.Tentokrát ale ne!
Tento krém předčil všechna má očekávání!!!!
Když jsem poprvé zkusila trošku "odpumpnout" na ruku,příjemně mě překvapila jemná vůně a zvláštní taková gelovo-krémová konzistence.Čeho jsem se trošku lekla byla barva,která mi připadala taková dosti šedivá...
Po prvním nanesení(nanášela jsem prsty,tak jak nanáším krém),jsem byla nadšená.Pleť je krásně rozzářená,vypadá velmi zdravě,je sjednocená a krásně hladká a k mé radosti vůbec nemá  šedivý odstín-krém krásně splyne a přizpůsobí se barvě pleti.Krém také dost dobře kontroluje maz,protože po celém dni jsem se vůbec neleskla a pleť byla i večer pořád stejně hezká,jako ráno.Takže výdrž na 1*.
Čeho jsem se bála celkem dost bylo krytí...Jak už jsem psala,mám pleť problematickou,smíšenou se skrvnkami od akné a pigmentovými skvrnami.Můžu říct,že BB cream Hot Pink kryje také na jedničku.
Opravdu stačí malé množsví krému na celý obličej a pak jsem trošku přidala tam,kde bylo potřeba.Výhodou je ,že i když vrstvíte,krém se krásně vstřebává a nevytváří masku.Pleť působí,jako by jste neměli žádný make up.

Ještě něco málo ke složení,ať víte co krém obsahuje:Mandarinkový olej, Arbutin, Ceramide 3, Výtažek ze slunečnice, rýže, břečťanu a zeleného čaje, Phyto-komplex, Adenosine
Osobně tento krém doporučuju vyzkoušet,určitě nebudete litovat!!!
Jedna malá rada na závěr:tento krém můžete koupit v různých e-shopech tady v čr,kde se pohybuje cena za 40ml asi kolem 790kč,já osobně jsem si objednala na e bay přímo z Korei od ověřeného distributora za asi 320kč včetně pošty.Balíček mi přišel za 10 dnů a ke krému jsem dostala hromadu vzorečků dalších BB krémů.Neplaťte víc,když nemusíte!:)

4 komentáře:

  1. Tak tenhle BB krém jsem chtěla vždycky zkusit, vypadá fakt dobře a má skvělý recenze:-)

    OdpovědětVymazat
  2. určitě vyzkoušej,nemá chybu..ještě zkouším BB cream Missha Perfect cover,bude taky recenze..

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, presne nad týmto bb uvažuje a ešte nad missha perfect cover. jediné čoho sa bojím je odtieň, lebo som ozaaaaj strašne svetlá a počula som že bb po čase na tvári zoxiduje a on stmavne. nevieš s tým poradiť?:)
    dík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj,mám oba bb i missha perfect cover a opravud doporučuji oba dva,řekla bych ,že jsou podobné,dost světlé a mně osobně vydrří opravdu celý den bez oxidace,rozhodně neztmavne ani jeden..myslím,že na ebay jjdou objednat pouze vzorky bb creamů,tak vyzkoušej nejdřív jen vzorečky...

      Vymazat